Keni një pyetje?Na telefononi:+86-577-6260333

Teli i ri i saldimit për çelik inox

Saldimi i butë i lidhjeve të çelikut inox nuk është i mundur me telat konvencionale të saldimit.Teli i saldimit i zhvilluar rishtazi e zgjidh këtë sfidë me një fluks të optimizuar posaçërisht për saldimin e butë prej çeliku inoks.Ai çon saldimin e çelikut inox në gjeneratën e ardhshme.

PËRPARËSITË
Teli me bërthamë rrjedhëse për bashkimin e lidhjeve të çelikut inox.Fluksi nuk përmban asnjë lëndë toksike.Ai bazohet në rrëshira të modifikuara kimikisht dhe nuk përmban kolofon natyral.Fluksi ka kaluar testin SIR sipas J-STD 004 dhe për këtë arsye klasifikohet si një fluks jo i pastër.
Mbetje jo korrozive
Jo i pastër
Lagosje shumë e mirë
Në dispozicion me plumb (# 1, # 3) dhe pa plumb (Sn0.7Cu)
Diametri: 0.8 mm (të tjerët mund të personalizohen)

APLIKACION
Fletë dhe rrjetë prej çeliku inox;Nikel, kallaj, plumb, argjend, alumin, kolona bakri, enë shtëpiake, artizanat.Strukturat e mëdha dhe strukturat e çelikut nuk mund të bashkohen.
Ne kemi gjithashtu një fluks të veçantë saldimi të lëngshëm prej çeliku inox QL-F380 që është pa plumb.Informacione më të hollësishme, mund të na kontaktoni.
Me ndihmën e furnitorëve tanë, ne prodhojmë çdo produkt sipas standardeve tona më të larta dhe shpresojmë që ju të vazhdoni t'i besoni QLG-së në të ardhmen.
Këshillat profesionale nga ekipi ynë është një nga pikat tona të forta.Qoftë në vend, në internet ose me e-mail - kontaktoni përvojën dhe ekspertizën tonë për të gjetur produktin e duhur për ju.Këto përfshijnë disa produkte standarde të zakonshme, por edhe shumë produkte të përshtatura për nevojat e klientëve tanë.Pavarësisht nëse është një pjesë e veçantë e një fluksi të modifikuar në telin e saldimit ose një fluks për sipërfaqe ekzotike – ne bëjmë shumë gjëra të mundshme. Do të jemi të lumtur t'ju mbështesim!
Nëse keni ndonjë pyetje dhe shqetësim, ju lutemi mos ngurroni të na kontaktoni.
Rhea Wang |Menaxher i shitjeve


Koha e postimit: Korrik-09-2022