Keni një pyetje?Na telefononi:+86-577-6260333

R & D

Forca e R & D

Zgjidhje saldimi industriale e personalizuar e personalizuar

R&D, i themeluar në vitin 2014, ka më shumë se 10 vjet përvojë.Ne jemi bazuar në kërkesat e klientit për të zhvilluar produktet më të mira të përshtatshme, këshilla teknike gjithëpërfshirëse dhe profesionale.Ne kemi kombinuar përvojën dhe përparimin në produktet tona.

Testi 1
Qendra R&D
Qendra për Kërkim dhe Zhvillim 1
170A7103
FZC_6039
FZC_6055
FZC_6077

Avantazhi i QLG

iko (4)

Kryevepër e markës

"Inovacioni shkencor dhe teknologjik, industria kryesore" është filozofia e përjetshme e biznesit të ndërmarrjeve

iko (3)

Specifikime të plota

Në përputhje me parimin "inovacion për zhvillim, cilësi për mbijetesë"

iko (2)

QA

Duke iu përmbajtur parimit "Klienti i pari, cilësia në radhë të parë, ndershmëria në radhë të parë dhe zhvillim i përbashkët"

iko (1)

Teknologji e avancuar

Respektimi i frymës së zhvillimit të ndërmarrjes të "vetë-përmirësimit, përpjekjes për të tejkaluar"