Keni një pyetje?Na telefononi:+86-577-6260333

Profili i Kompanisë

Zhejiang QLG Holdings Co., Ltd. themeluar në vitin 2000, përfshin 3 impiante tani, njëra është materiale saldimi, tjetra është elektrike e tensionit të lartë, pjesa tjetër është fluks saldimi i lëngshëm.

QLG është një prodhues dhe furnizues me bazë në Kinë, me R&D, prodhim, shitje dhe shërbim të materialit të saldimit.Produktet kryesore inovative përfshijnë telin e saldimit, shiritin e saldimit, pastën e saldimit, paraformën e saldimit, fluksin e saldimit të lëngshëm, ngjitësin e kuq dhe produkte të tjera të lidhura me saldimin.

QLG ka kaluar certifikatat ISO9001:2015, ISO45001:2015 dhe ISO14001:2018.Produktet tona miqësore me mjedisin janë miratuar nga ROHS dhe REACH.Në ditët e sotme, ajo ka një ekip të specializuar R&D dhe ka fituar një shumëllojshmëri patentash, duke përfshirë 11 patenta për shpikje dhe 12 patenta për shërbime, të përfshira gjithashtu në krijimin e tre standardeve kombëtare të cilat janë GB/T 31476 (materialet e saldimit), GB/T 31474 ( fluks saldimi i lëngshëm) dhe GB/T 31475 (pastë saldimi).

Linja jonë e prodhimit është një nga më të mirat në industrinë tonë, ne kemi importuar ICP nga America PE Company dhe zotërojmë një grup të plotë të pajisjeve të avancuara të prodhimit dhe inspektimit.Ne gjithashtu i kushtojmë vëmendje rreptësisht çdo seksioni nga prodhimi në dërgesë, çdo hap i prodhimit tonë monitorohet dhe mbikëqyret me kujdes për standardin e jashtëzakonshëm të cilësisë që pritshmëria e klientit.QLG përdor vetëm lëndë të para ultra të pastra të virgjëra për të prodhuar produkte me cilësi të lartë.Produktet tona eksportohen në mbarë botën në më shumë se 20 vende dhe rajone duke përfshirë Amerikën, Rusinë, Kanadanë, Pakistanin, Jordaninë, Spanjën, Gjermaninë, Indinë, etj.