Keni një pyetje?Na telefononi:+86-577-6260333

Lajme

 • Teli i ri i saldimit për çelik inox

  Saldimi i butë i lidhjeve të çelikut inox nuk është i mundur me telat konvencionale të saldimit.Teli i saldimit i zhvilluar rishtazi e zgjidh këtë sfidë me një fluks të optimizuar posaçërisht për saldimin e butë prej çeliku inoks.Ai çon saldimin e çelikut inox në gjeneratën e ardhshme.PËRPARËSITË Fluks c...
  Lexo më shumë
 • QLG Holdings Strong 19th Peak Tourism Postscript

  QLG Holdings Strong 19th Peak Tourism Postscript

  Vjeshta në tetor është stina e korrjes!Pas "stuhisë" kombëtare të mbrojtjes së mjedisit dhe mbikëqyrjes së sigurisë, performanca e fortë e shitjeve nuk është ndikuar dhe performanca e të gjithë punonjësve është rritur.Për të pasuruar kulturën korporative të punonjësve, promovoni...
  Lexo më shumë
 • Filloi zogu i fuqishëm shtegtar për herë të tretë “Summer Vacation Class”.

  Filloi zogu i fuqishëm shtegtar për herë të tretë “Summer Vacation Class”.

  ——Le të lundrojmë e të lundrojmë.Në mes të verës së korrikut, qielli blu, dielli si top i zjarrit pjek pa mëshirë gjithçka në tokë, por kjo nuk na pengon të ecim përpara.Më 7 korrik, ishte gati të fillonte klasa jonë e tretë verore e zogjve shtegtarë të fortë verorë.Në mëngjes, prindërit drejtuan ...
  Lexo më shumë