Имате прашање?Јавете ни се:+86-577-6260333

Вести

 • Новата жица за лемење за нерѓосувачки челик

  Мекото лемење на легурите од нерѓосувачки челик не е можно со конвенционалните жици за лемење.Ново развиената жица за лемење го решава овој предизвик со флукс специјално оптимизиран за меко лемење од нерѓосувачки челик.Лемењето на нерѓосувачки челик е потребно за следната генерација.ПРЕДНОСТИ Флукс в...
  Прочитај повеќе
 • QLG Holdings Strong 19th Peak Tourism Postscript

  QLG Holdings Strong 19th Peak Tourism Postscript

  Есента во октомври е сезона на жетва!По националната „бура“ за заштита на животната средина и безбедносниот надзор, силните продажни перформанси не беа засегнати, а перформансите на сите вработени се зголемија.Со цел збогатување на корпоративната култура на вработените, промовирајте...
  Прочитај повеќе
 • Започна моќната птица преселница „Summer Vacation Class“ по трет пат.

  Започна моќната птица преселница „Summer Vacation Class“ по трет пат.

  ——Да пловиме и да пловиме.Во средината на јули, синото небо, сонцето налик на огнена топка безмилосно пече сè на земјата, но тоа не не спречува да одиме напред.На 7-ми јули, нашиот трет силен летен летен час на птици преселници требаше да започне.Утрото родителите го воделе ...
  Прочитај повеќе