Имате прашање?Јавете ни се:+86-577-6260333

Новата жица за лемење за нерѓосувачки челик

Мекото лемење на легурите од нерѓосувачки челик не е можно со конвенционалните жици за лемење.Ново развиената жица за лемење го решава овој предизвик со флукс специјално оптимизиран за меко лемење од нерѓосувачки челик.Лемењето на нерѓосувачки челик е потребно за следната генерација.

ПРЕДНОСТИ
Жица со флукс за лемење на легури од не'рѓосувачки челик.Флуксот не содржи никакви токсични материи.Се базира на хемиски модифицирани смоли и не содржи природен колофон.Флуксот го помина SIR тестот според J-STD 004 и затоа е класифициран како флукс без чист.
Некорозивни остатоци
Не се чисти
Многу добро навлажнување
Достапно со олово (# 1, # 3) и без олово (Sn0.7Cu)
Дијаметар: 0,8 mm (другите може да се прилагодат)

ПРИМЕНА
Лист и мрежа изработени од нерѓосувачки челик;Никел, калај, олово, сребро, алуминиум, бакарни столбови, прибор за домаќинство, ракотворби.Големите конструкции и челичните конструкции не можат да се залемат.
Имаме и еден специјален течен флукс за лемење од не'рѓосувачки челик QL-F380 кој е без олово.Подетални информации, можете да не контактирате.
Со помош на нашите добавувачи, ние го произведуваме секој производ според нашите највисоки стандарди и се надеваме дека ќе продолжите да му верувате на QLG во иднина.
Професионалниот совет од нашиот тим е една од нашите силни страни.Без разлика дали сте на лице место, онлајн или преку е-пошта - контактирајте со нашето искуство и експертиза за да го пронајдете вистинскиот производ за вас.Тука спаѓаат некои заеднички стандардни производи, но и многу производи прилагодени на потребите на нашите клиенти.Без разлика дали станува збор за посебен дел од модифициран флукс во жица за лемење или флукс за егзотични површини – ние овозможуваме многу работи. Со задоволство ќе ве поддржиме!
Ако имате какви било прашања и несогласувања, ве молиме слободно контактирајте со нас.
Реа Ванг |Менаџер за продажба


Време на објавување: Јули-09-2022 година