Имате прашање?Јавете ни се:+86-577-6260333

Профил на компанијата

Zhejiang QLG Holdings Co., Ltd. основана во 2000 година, сега вклучува 3 постројки, едната е материјали за лемење, другата е електрична енергија со висок напон, а другата е течен флукс за лемење.

QLG е производител и снабдувач со седиште во Кина, со истражување и развој, производство, продажба и сервис на материјал за лемење.Главните иновативни производи вклучуваат жица за лемење, лента за лемење, паста за лемење, преформа за лемење, течен флукс за лемење, црвен лепак и други сродни производи за лемење.

QLG ги помина сертификатите ISO9001:2015, ISO45001:2015 и ISO14001:2018.Нашите еколошки производи се одобрени од ROHS и REACH.Денес, има специјализиран тим за истражување и развој и има стекнато различни патенти, вклучувајќи 11 патенти за пронајдок и 12 патенти за комунални услуги, исто така вклучени во изработката на три национални стандарди кои се GB/T 31476 (материјали за лемење), GB/T 31474 ( течен флукс за лемење) и GB/T 31475 (паста за лемење).

Нашата производна линија е една од најдобрите во нашата индустрија, ние го увезовме ICP од Америка ПЕ компанијата и поседуваме комплетна низа напредна опрема за производство и инспекција.Ние, исто така, строго обрнуваме внимание на секој дел од производството до пратката, секој чекор од нашето производство е внимателно следен и надгледуван за извонредниот стандард на квалитет што го очекува клиентот.QLG користи само ултра-чисти девствени суровини за производство на производи со висок квалитет.Нашите производи се извезуваат ширум светот во повеќе од 20 земји и региони, вклучувајќи ги Америка, Русија, Канада, Пакистан, Јордан, Шпанија, Германија, Индија итн.