Имате прашање?Јавете ни се:+86-577-6260333

ИСКЛУЧЕНИ ПРОИЗВОДИ

Обезбедете решение за електрично склопување со високи перформанси
За нас

За нас

QLG Основана во 2000 година, компанијата е национална нерегионална холдинг компанија која интегрира истражување и развој, производство, трговија и сервис на еколошки материјали за лемење, високонапонски електрични апарати и приклучоци за електрична енергија.Вкупниот регистриран капитал на компанијата надминува 100 милиони јуани, а вкупните средства се 200 милиони.Диверзифицирана, со годишно производство вредност од 700 милиони јуани, повеќе од 800 вработени, вкупна површина на растенијата од повеќе од 50.000 квадратни метри, сеопфатна сила рангирана меѓу најдобрите во домашните колеги.

R & D

R & D

Компанијата формираше центар за истражување и развој, фокусирајќи се на дизајнирање и производство на решенија за електронско поврзување со лемење.Јадрото на техничкиот и менаџерскиот тим на центарот има повеќе од 10 години искуство во индустријата и има богато теоретско и практично искуство.

Вести

Вести

Добијте повеќе вести